Samenvatting WTCR race 2 Zandvoort: Nick Catsburg knap vierde

Samenvatting WTCR race 2 Zandvoort: Nick Catsburg knap vierde

Samenvatting WTCR race 2 Zandvoort: Nick Catsburg knap vierde Tijdens het WTCR-raceweekend op het circuit van Zandvoort heeft Nick Catsburg in de tweede race van het weekend voor een mooie prestatie gezorgd door als vierde te eindigen. De race werd uiteindelijk gewonnen door Esteban Guerrieri. Voor Guerrieri is het zijn derde overwinning van het WTCR-seizoen. Hij ving de race aan vanaf pole position en gaf die positie niet meer uit handen. Met de overwinning breidde de Argentijn zijn voorsprong in het algemeen klassement uit naar 20 punten. Benjamin Leuchter werd tweede en zette daarmee zijn beste resultaat neer tot nu toe in het WTCR. Johan Kristoffersson werd derde en pakte daarmee zijn eerste WTCR-podium. Lees ook: WTCR 2019 live op tv NederlandersNick Catsburg pakte een vierde plek voor het thuispubliek en was daarmee opnieuw de enige Nederlander die in de punten reed. Niels Langeveld werd 17e, Tom Coronel werd 21e. Het WTCR is te volgen bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten Bekijk deze video » Samenvatting WTCR race 1 Zandvoort: Nick Catsburg rijdt in de punten Bekijk deze video »
Autosport :

Tijdens het WTCR-raceweekend op het circuit van Zandvoort heeft Nick Catsburg in de tweede race van het weekend voor een mooie prestatie gezorgd door als vierde te eindigen. De race werd uiteindelijk gewonnen door Esteban Guerrieri.

Voor Guerrieri is het zijn derde overwinning van het WTCR-seizoen. Hij ving de race aan vanaf pole position en gaf die positie niet meer uit handen. Met de overwinning breidde de Argentijn zijn voorsprong in het algemeen klassement uit naar 20 punten. Benjamin Leuchter werd tweede en zette daarmee zijn beste resultaat neer tot nu toe in het WTCR. Johan Kristoffersson werd derde en pakte daarmee zijn eerste WTCR-podium.

Lees ook: WTCR 2019 live op tv

Nederlanders
Nick Catsburg pakte een vierde plek voor het thuispubliek en was daarmee opnieuw de enige Nederlander die in de punten reed. Niels Langeveld werd 17e, Tom Coronel werd 21e.

Het WTCR is te volgen bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WTCR race 2 Zandvoort: Nick Catsburg knap vierde of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: race, finish, overwinning, kampioenschap, coureur, zandvoort, volkswagen, top 10, zondag, hyundai, samenvatting, tom coronel, honda, grind, circuit, weekend, Nestor, arie luyendijk, publiek, start, langeveld, norbert, plek, leider, naam, seizoen, pole, pole position, wtcr


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV