Samenvatting WTCR race 3 Zandvoort: Thed Björk wint, punten voor Catsburg

Samenvatting WTCR race 3 Zandvoort: Thed Björk wint, punten voor Catsburg

Samenvatting <em>WTCR</em> race 3 Zandvoort: Thed Björk wint, punten voor Catsburg In de derde en laatste WTCR-race van het weekend op circuit Zandvoort heeft Nick Catsburg opnieuw als enige van de Nederlandse coureurs punten behaald. Catsburg werd elfde in een race die werd gewonnen door Thed Björk. Thed Björk behaalde ook de overwinning in race 1 en is daarmee de grote winnaar van het weekend. Hij deed dat echter met behulp van teamorders. Yann Ehrlacher, zijn stalgenoot, moest zijn leidende positie afstaan aan Björk, iets waar hij het totaal niet mee eens was. Ehrlacher werd tweede, nog voor Nobert Michelisz, die ook zijn podiumplek te danken had aan teamorders. Lees ook: WTCR 2019 live op tv NederlandersBij de Nederlanders was het opnieuw Nick Catsburg die als enige in de punten reed. Catsburg werd elfde. Niels Langeveld werd 17e, Tom Coronel 20e. Het hele WTCR-seizoen is te volgend bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting WTCR race 1 Zandvoort: Nick Catsburg rijdt in de punten Bekijk deze video » Samenvatting WTCR race 2 Zandvoort: Nick Catsburg knap vierde Bekijk deze video »
Autosport :
Samenvatting WTCR race 3 Zandvoort: Thed Björk wint, punten voor Catsburg

In de derde en laatste WTCR-race van het weekend op circuit Zandvoort heeft Nick Catsburg opnieuw als enige van de Nederlandse coureurs punten behaald. Catsburg werd elfde in een race die werd gewonnen door Thed Björk.

Thed Björk behaalde ook de overwinning in race 1 en is daarmee de grote winnaar van het weekend. Hij deed dat echter met behulp van teamorders. Yann Ehrlacher, zijn stalgenoot, moest zijn leidende positie afstaan aan Björk, iets waar hij het totaal niet mee eens was. Ehrlacher werd tweede, nog voor Nobert Michelisz, die ook zijn podiumplek te danken had aan teamorders.

Lees ook: WTCR 2019 live op tv

Nederlanders
Bij de Nederlanders was het opnieuw Nick Catsburg die als enige in de punten reed. Catsburg werd elfde. Niels Langeveld werd 17e, Tom Coronel 20e.

Het hele WTCR-seizoen is te volgend bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WTCR race 3 Zandvoort: Thed Björk wint, punten voor Catsburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV