Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken

Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken

Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken Temptation Island-deelnemers Rodanya en haar vriend Morgan zijn niet langer bij elkaar. Dat heeft mede te maken met wat er gebeurd is tussen haar en verleider Danicio, zo vertelt Rodanya in een interview met Goedele Liekens. Ze denkt overigens niet dat ze nu voor een relatie met haar verleider gaat: "Er is teveel gebeurd." Dat er inderdaad wat gebeurd is tussen de twee blijkt wel uit de beelden die vandaag opdoken. Bekijk ze hierboven. Bekijk ook Temptation Island: Milou ging vreemd met Jietse Bekijk deze video » Temptation Island gemist? Verleider Danicio heeft speciale boodschap voor Rodanya en Morgan Bekijk deze video »
TV :

Temptation Island-deelnemers Rodanya en haar vriend Morgan zijn niet langer bij elkaar. Dat heeft mede te maken met wat er gebeurd is tussen haar en verleider Danicio, zo vertelt Rodanya in een interview met Goedele Liekens. Ze denkt overigens niet dat ze nu voor een relatie met haar verleider gaat: "Er is teveel gebeurd." Dat er inderdaad wat gebeurd is tussen de twee blijkt wel uit de beelden die vandaag opdoken. Bekijk ze hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: interview, tv-programma, relatie, deelnemers, Temptation Island, vriend, goedele liekens, verleider, temptation


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV