Prins William en Kate spelen met hun kinderen George, Louis en Charlotte in door Kate ontworpen tuin

Prins William en Kate spelen met hun kinderen George, Louis en Charlotte in door Kate ontworpen tuin

Kate Middleton heeft in Londen meegeholpen aan het ontwerpen van een zogenaamde showtuin. Wie kan ze beter uitnodigen om van die tuin te komen genieten dan haar man Prins William en drie kinderen: Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis.

Goed voor gezondheid
Kate denkt dat het belangrijk is om veel buiten zijn en wil dat de wereld en haar drie kinderen graag meegeven: "Ik denk dat natuur en buiten bezig zijn erg goed is voor onze gezondheid, dat geldt zeker voor jonge kinderen." Engeland en de rest van de wereld smult van de beelden van de spelende kinderen. Bekijk ze onder aan deze pagina.

Prins William en Kate spelen met hun kinderen George, Louis en Charlotte in door Kate ontworpen tuin Kate Middleton heeft in Londen meegeholpen aan het ontwerpen van een zogenaamde showtuin. Wie kan ze beter uitnodigen om van die tuin te komen genieten dan haar man Prins William en drie kinderen: Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis. Goed voor gezondheidKate denkt dat het belangrijk is om veel buiten zijn en wil dat de wereld en haar drie kinderen graag meegeven: "Ik denk dat natuur en buiten bezig zijn erg goed is voor onze gezondheid, dat geldt zeker voor jonge kinderen." Engeland en de rest van de wereld smult van de beelden van de spelende kinderen. Bekijk ze onder aan deze pagina. Bekijk ook Meghan nog niet bevallen? Prins Harry op pad met Kate Middleton Bekijk deze video » Prins William en Kate reageren dolblij op geboorte neefje 'baby Sussex' Bekijk deze video » Meghan Markle en Prins Harry delen nieuwe huwelijksbeelden Bekijk deze video »
Royals :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins William en Kate spelen met hun kinderen George, Louis en Charlotte in door Kate ontworpen tuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: londen, engeland, natuur, gezondheid, prins, prinses, chelsea, nature, tuin, kate middleton, prins william, middleton, prince, prins george, show, children, kinderen, william en kate


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV