Mark Rutte vlucht voor journalist: 'Maar wie gaat het Songfestival betalen?'

Mark Rutte vlucht voor journalist: 'Maar wie gaat het Songfestival betalen?'

Hart van Nederland wacht premier Mark Rutte op met de vraag wie het Songfestival gaat betalen, maar Rutte wil hier nog niks van weten. 'Laten we het eerst even vieren!' De journalist weet echter van geen ophouden en achtervolgt een vluchtende Rutte.

'Ik wil het toch weten!'
Er zijn namelijk nog meer prangende vragen: welke stad gaat het volgend jaar organiseren? In eerste instantie probeert Rutte weg te lopen, maar de journalist gaat hem achterna: 'Ik wil het toch weten!' Rutte blijft volhouden dat dit een zaak voor de NPO en andere omroepen is en dat er 'soms, heel soms, een probleem is dat niet op mijn bord komt'.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Mark Rutte vlucht voor journalist: 'Maar wie gaat het Songfestival betalen?' Hart van Nederland wacht premier Mark Rutte op met de vraag wie het Songfestival gaat betalen, maar Rutte wil hier nog niks van weten. 'Laten we het eerst even vieren!' De journalist weet echter van geen ophouden en achtervolgt een vluchtende Rutte. Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' Bekijk deze video » 'Ik wil het toch weten!'Er zijn namelijk nog meer prangende vragen: welke stad gaat het volgend jaar organiseren? In eerste instantie probeert Rutte weg te lopen, maar de journalist gaat hem achterna: 'Ik wil het toch weten!' Rutte blijft volhouden dat dit een zaak voor de NPO en andere omroepen is en dat er 'soms, heel soms, een probleem is dat niet op mijn bord komt'. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte vlucht voor journalist: 'Maar wie gaat het Songfestival betalen?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: mark rutte, nederland, Songfestival, journalist, npo, tv-programma, bord, fragment, premier, hart van nederland, probleem, stad


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV