Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend

Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend

Ronald en Monique die elkaar zoenen, wie had dat verwacht na de beelden in Married At First Sight van de afgelopen weken. Monique liet weten dat ze geen aantrekingskracht voelde voor haar kersverse echtgenoot. Nu zijn ze dan toch nader tot elkaar gekomen. "Het was een lange kus", aldus een grijnzende Ronald.

Deur dichtgegooid
De afgelopen weken zagen we hoe het huwelijk tussen Ronald en Monique al na een paar dagen op een enorme desillusie uit leek te lopen. Daarom is het extra opmerkelijk dat de twee elkaar nu gekust hebben. Ronald nam het initiatief en Monique hapte toe: "Het was echt een hele lange zoen". Het lijkt er op dat de kersverse bruid er zelfs van heeft genoten: "Ik vond het zeker niet onprettig. Ik ben erachtergekomen dat ik toch wel te snel de deur heb dichtgegooid." Bekijk de opzienbarende beelden onder aan deze pagina.

Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend Ronald en Monique die elkaar zoenen, wie had dat verwacht na de beelden in Married At First Sight van de afgelopen weken. Monique liet weten dat ze geen aantrekingskracht voelde voor haar kersverse echtgenoot. Nu zijn ze dan toch nader tot elkaar gekomen. "Het was een lange kus", aldus een grijnzende Ronald. Deur dichtgegooidDe afgelopen weken zagen we hoe het huwelijk tussen Ronald en Monique al na een paar dagen op een enorme desillusie uit leek te lopen. Daarom is het extra opmerkelijk dat de twee elkaar nu gekust hebben. Ronald nam het initiatief en Monique hapte toe: "Het was echt een hele lange zoen". Het lijkt er op dat de kersverse bruid er zelfs van heeft genoten: "Ik vond het zeker niet onprettig. Ik ben erachtergekomen dat ik toch wel te snel de deur heb dichtgegooid." Bekijk de opzienbarende beelden onder aan deze pagina. Bekijk ook Married At First Sight gemist? Pascal overvalt Mirjam met zoen Bekijk deze video » Married At First Sight: Ronald is gedumpt door Monique en belt vriend Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV