Opa en oma van Duncan Laurence waren 'door het dolle' na Songfestival-winst

Opa en oma van Duncan Laurence waren 'door het dolle' na Songfestival-winst

Opa en oma van Duncan Laurence waren 'door het dolle' na Songfestival-winst RTL Nieuws bracht een bezoekje aan de opa en oma van Duncan Laurence. Zij vieren de Songfestival-winst van hun kleinzoon met speciaal Duncan Laurence-gebak en zijn hartstikke trots op hun kleinzoon. 'We waren even helemaal door het dolle. Springen, zelfs op onze leeftijd nog.' De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!" Bekijk deze video » Bekijk de persconferentie en aankomst op Schiphol van Duncan Laurence terug Bekijk deze video »
Songfestival

RTL Nieuws bracht een bezoekje aan de opa en oma van Duncan Laurence. Zij vieren de Songfestival-winst van hun kleinzoon met speciaal Duncan Laurence-gebak en zijn hartstikke trots op hun kleinzoon. 'We waren even helemaal door het dolle. Springen, zelfs op onze leeftijd nog.'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opa en oma van Duncan Laurence waren 'door het dolle' na Songfestival-winst of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.