Zangeres Sarah Bettens van K's Choice tegenwoordig door het leven als man

Zangeres Sarah Bettens van K's Choice tegenwoordig door het leven als man

De Vlaamse rockband K's Choice was enorm populair in de jaren negentig, vooral dankzij de hit 'Not an Addict'. Frontvrouw Sarah Bettens groeide uit tot een icoon van het decennium, maar nu gaat ze door het leven als man met de naam Sam.

Opluchting
Bettens geeft aan dat hij zich al jaren een man in het lichaam van een vrouw voelde, en dat het een enorme opluchting is dat het nu bekend is. Het is zijn tweede coming-out, want in 2001 maakte Bettens als Sarah al bekend dat ze een lesbiënne was. Nu is Sam begonnen aan een hormoonbehandeling, waardoor de blik op de toekomst kan.

Bekijk het volledige interview hieronder.

Zangeres <em>Sarah Bettens</em> van <em>K's Choice</em> tegenwoordig door het leven als man De Vlaamse rockband K's Choice was enorm populair in de jaren negentig, vooral dankzij de hit 'Not an Addict'. Frontvrouw Sarah Bettens groeide uit tot een icoon van het decennium, maar nu gaat ze door het leven als man met de naam Sam. Hoe hardcore Nederland veroverde dankzij Mental Theo en Charly Lownoise Bekijk deze video » OpluchtingBettens geeft aan dat hij zich al jaren een man in het lichaam van een vrouw voelde, en dat het een enorme opluchting is dat het nu bekend is. Het is zijn tweede coming-out, want in 2001 maakte Bettens als Sarah al bekend dat ze een lesbiënne was. Nu is Sam begonnen aan een hormoonbehandeling, waardoor de blik op de toekomst kan. Bekijk het volledige interview hieronder.
Entertainment :
Zangeres Sarah Bettens van K's Choice tegenwoordig door het leven als man
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Sarah Bettens van K's Choice tegenwoordig door het leven als man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen