Laatste aflevering Game of Thrones is 'shit' en 'tijdverspilling' volgens fans

Laatste aflevering Game of Thrones is 'shit' en 'tijdverspilling' volgens fans

Het laatste seizoen van de immens populaire HBO-serie Game of Thrones heeft nogal wat stof doen opwaaien. De petitie om het seizoen opnieuw te produceren met betere schrijvers is inmiddels al ruim 1,3 miljoen keer getekend. De fans zijn teleurgesteld: 'Het voelt alsof ik drie jaar heb weggegooid. Het was shit.'

Hoe gaan ze dit rechtzetten?
Er zijn ook fans die wat positiever zijn. Eén van hen vroeg zich af hoe ze de eerste vijf afleveringen recht zouden gaan zetten, maar ze is van mening dat dat met de laatste aflevering redelijk gelukt is. De meerderheid lijkt echter te vinden dat het niet het gehoopte einde is. Op IMDb zijn de zes afleveringen van dit seizoen de slechtst beoordeelde van de hele serie; de laatste aflevering krijgt een 4,4.

Kijk hieronder de hele reportage.

Laatste aflevering Game of Thrones is 'shit' en 'tijdverspilling' volgens fans Het laatste seizoen van de immens populaire HBO-serie Game of Thrones heeft nogal wat stof doen opwaaien. De petitie om het seizoen opnieuw te produceren met betere schrijvers is inmiddels al ruim 1,3 miljoen keer getekend. De fans zijn teleurgesteld: 'Het voelt alsof ik drie jaar heb weggegooid. Het was shit.' Fans treuren om einde Game of Thrones Bekijk deze video » Hoe gaan ze dit rechtzetten?Er zijn ook fans die wat positiever zijn. Eén van hen vroeg zich af hoe ze de eerste vijf afleveringen recht zouden gaan zetten, maar ze is van mening dat dat met de laatste aflevering redelijk gelukt is. De meerderheid lijkt echter te vinden dat het niet het gehoopte einde is. Op IMDb zijn de zes afleveringen van dit seizoen de slechtst beoordeelde van de hele serie; de laatste aflevering krijgt een 4,4. Kijk hieronder de hele reportage.
Serie :
Laatste aflevering Game of Thrones is 'shit' en 'tijdverspilling' volgens fans
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Game of Thrones is 'shit' en 'tijdverspilling' volgens fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV