Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt'

Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt'

Thierry Baudet zit bij Goedemorgen Nederland in de aanloop naar de Europese Verkiezingen, samen met lijsttrekker Derk-Jan Eppink. Daar krijgt Baudet te horen dat PvdA-europarlementariër Frans Timmermans hem uit Nederland weg wil hebben.

'Dat mag hij zeggen'
Baudet staat als lijstduwer op de lijst van Forum voor Democratie voor de Europese verkiezingen, maar hij zal niet naar het Europees Parlement vertrekken als hij veel stemmen krijgt. Timmermans hoopt duidelijk op iets anders, want die zei het volgende: 'Ik hoop dat Baudet naar Europa vertrekt zodat hij weg is uit Nederland.' Baudet lacht minzaam: 'Dat mag hij zeggen, het is een vrij land.'

Bekijk hieronder het hele fragment.

Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' Thierry Baudet zit bij Goedemorgen Nederland in de aanloop naar de Europese Verkiezingen, samen met lijsttrekker Derk-Jan Eppink. Daar krijgt Baudet te horen dat PvdA-europarlementariër Frans Timmermans hem uit Nederland weg wil hebben. Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » 'Dat mag hij zeggen'Baudet staat als lijstduwer op de lijst van Forum voor Democratie voor de Europese verkiezingen, maar hij zal niet naar het Europees Parlement vertrekken als hij veel stemmen krijgt. Timmermans hoopt duidelijk op iets anders, want die zei het volgende: 'Ik hoop dat Baudet naar Europa vertrekt zodat hij weg is uit Nederland.' Baudet lacht minzaam: 'Dat mag hij zeggen, het is een vrij land.' Bekijk hieronder het hele fragment.
Politiek :
Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV