Bekijk nieuwe trailer van de film Downton Abbey

Bekijk nieuwe trailer van de film Downton Abbey

Bekijk nieuwe trailer van de film <em>Downton Abbey</em> De gloednieuwe trailer van de filmversie van Downton Abbey is gelanceerd. De film gaat een paar jaar na het einde van het verhaal van de serie verder, in 1927. De film gaat 13 september in première. Koninklijk bezoekIn de trailer is onder meer te zien dat de familie Crawley koninklijk bezoek krijgt, niemand minder dan George V en Queen Mary komen naar Downton Abbey. Door het onverwachte bezoek wordt de bekende butler Carson gevraagd om terug te komen. Bekende gezichtenDe serie werd uitgezonden tussen 2010 en 2015. Naast Carson keren meerdere personages na het einde van de serie terug in de film, zoals Robert Crawley (Hugh Bonneville), Lady Edith (Laura Carmichael), Lady Mary (Michelle Dockery) en Violet Crawley (Maggie Smith). Bekijk de spectaculaire eerste trailer van Batwoman Bekijk deze video » Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Tales Of The City Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nieuwe trailer van de film Downton Abbey

De gloednieuwe trailer van de filmversie van Downton Abbey is gelanceerd. De film gaat een paar jaar na het einde van het verhaal van de serie verder, in 1927. De film gaat 13 september in première.

Koninklijk bezoek
In de trailer is onder meer te zien dat de familie Crawley koninklijk bezoek krijgt, niemand minder dan George V en Queen Mary komen naar Downton Abbey. Door het onverwachte bezoek wordt de bekende butler Carson gevraagd om terug te komen.

Bekende gezichten
De serie werd uitgezonden tussen 2010 en 2015. Naast Carson keren meerdere personages na het einde van de serie terug in de film, zoals Robert Crawley (Hugh Bonneville), Lady Edith (Laura Carmichael), Lady Mary (Michelle Dockery) en Violet Crawley (Maggie Smith).


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer van de film Downton Abbey of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV