Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino

Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino

Twee maanden geleden werd er al een 'teaser trailer' van Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood uitgebracht, maar nu krijgen we echt een indruk van zijn negende productie. Voor het eerst zien we de volledige sterrencast van de film.

DiCaprio en Pitt
Acteurs Leonardo DiCaprio en Brad Pitt vertolken de centrale rollen van de film, als een opkomende acteur in het Hollywood van 1969 en zijn 'stunt double'. In de verschillende verhaallijnen komen ook Margot Robbie als Sharon Tate en Damon Herriman als Charles Manson in beeld. Tarantino geeft echter ook genoeg aandacht aan de veteranen: onder anderen Al Pacino, Kurt Russell en Bruce Dern zijn te bewonderen in bijrollen. Volgens Tarantino zelf komt Once Upon a Time in Hollywood van al zijn films het dichtst in de buurt van de klassieker Pulp Fiction.

Once Upon a Time In Hollywood is vanaf 15 augustus 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk officiële trailer <em>Once Upon a Time in Hollywood</em> van regisseur Quentin Tarantino Twee maanden geleden werd er al een 'teaser trailer' van Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood uitgebracht, maar nu krijgen we echt een indruk van zijn negende productie. Voor het eerst zien we de volledige sterrencast van de film. Bekijk hier de eerste trailer van de film Once Upon a Time In Hollywood van Quentin Tarantino Bekijk deze video » DiCaprio en PittActeurs Leonardo DiCaprio en Brad Pitt vertolken de centrale rollen van de film, als een opkomende acteur in het Hollywood van 1969 en zijn 'stunt double'. In de verschillende verhaallijnen komen ook Margot Robbie als Sharon Tate en Damon Herriman als Charles Manson in beeld. Tarantino geeft echter ook genoeg aandacht aan de veteranen: onder anderen Al Pacino, Kurt Russell en Bruce Dern zijn te bewonderen in bijrollen. Volgens Tarantino zelf komt Once Upon a Time in Hollywood van al zijn films het dichtst in de buurt van de klassieker Pulp Fiction. Once Upon a Time In Hollywood is vanaf 15 augustus 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Trailer :
Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen