Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers

Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers

Staatssecretaris Mark Harbers (VVD) van Vreemdelingenzaken treedt af. Hij kwam in de problemen wegens alle ophef die ontstond over gesjoemel met de misdaadcijfers van asielzoekers. Kijk in onderstaande NOS-video het debat en de aankondiging van zijn aftreden terug.

Fout onder zijn verantwoordelijkheid
Zware delicten als moord en verkrachting werden weggezet als 'overige incidenten'. Harbers zegt dat er onder zijn verantwoordelijkheid een fout is gemaakt met cijfers van ernstige misdaden. Hij wilde in de debat met de Tweede Kamer, maar gaf al aan dat de kans groot was dat hij zou aftreden.


Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers Staatssecretaris Mark Harbers (VVD) van Vreemdelingenzaken treedt af. Hij kwam in de problemen wegens alle ophef die ontstond over gesjoemel met de misdaadcijfers van asielzoekers. Kijk in onderstaande NOS-video het debat en de aankondiging van zijn aftreden terug. Fout onder zijn verantwoordelijkheidZware delicten als moord en verkrachting werden weggezet als 'overige incidenten'. Harbers zegt dat er onder zijn verantwoordelijkheid een fout is gemaakt met cijfers van ernstige misdaden. Hij wilde in de debat met de Tweede Kamer, maar gaf al aan dat de kans groot was dat hij zou aftreden. Staatssecretaris Mark Harbers van Vreemdelingenzaken verwacht aftreden Bekijk deze video » Pieter Heerma bedankt Sybrand Buma in eerste speech als CDA-fractievoorzitter Bekijk deze video »
Politiek :
Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV