Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten

Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten

Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten De Verenigde Staten gaan gebukt onder zwaar noodweer. Vooral in de staat Oklahoma gaat het er hard aan toe, met flinke overstromingen. In het midden van het land is het hoogste tornado-alarm afgegeven; daar werden in 48 uur tientallen tornado's gemeld. Bekijk hierboven de heftige beelden. Heftig natuurgeweld Nieuw-Zeeland: storm sloopt complete brug Bekijk deze video »
Nieuws :

De Verenigde Staten gaan gebukt onder zwaar noodweer. Vooral in de staat Oklahoma gaat het er hard aan toe, met flinke overstromingen. In het midden van het land is het hoogste tornado-alarm afgegeven; daar werden in 48 uur tientallen tornado's gemeld. Bekijk hierboven de heftige beelden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: overstromingen, verenigde staten, tornado, live, leiden, noodweer, oklahoma, overstroomd, alarm, regent, gratis, rtl, nieuws, rtl nieuws, zwaar, de staat


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV