Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten

Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten

Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten De Verenigde Staten gaan gebukt onder zwaar noodweer. Vooral in de staat Oklahoma gaat het er hard aan toe, met flinke overstromingen. In het midden van het land is het hoogste tornado-alarm afgegeven; daar werden in 48 uur tientallen tornado's gemeld. Bekijk hierboven de heftige beelden. Heftig natuurgeweld Nieuw-Zeeland: storm sloopt complete brug Bekijk deze video »
Nieuws

De Verenigde Staten gaan gebukt onder zwaar noodweer. Vooral in de staat Oklahoma gaat het er hard aan toe, met flinke overstromingen. In het midden van het land is het hoogste tornado-alarm afgegeven; daar werden in 48 uur tientallen tornado's gemeld. Bekijk hierboven de heftige beelden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: overstromingen, verenigde staten, tornado, live, leiden, noodweer, oklahoma, overstroomd, alarm, regent, gratis, rtl, nieuws, rtl nieuws, zwaar, de staat

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.