Terugblik Temptation Island gemist?

Terugblik Temptation Island gemist?
Temptation Island 2019: terugblik

Terugblik Temptation Island gemist? Vanavond is de laatste aflevering van Temptation Island 2019. Het is een terugblik op dit seizoen van het realityprogramma waarin vier koppels hun relatie testen op een exotisch eiland. Samen met de singles kijken we hoe het de koppels enkele maanden na hun thuiskomst vergaat. Wat hebben ze geleerd uit hun avontuur? Wie is er nog gelukkig samen en vooral, wie krijgt er nog een verrassing van formaat? Temptation Island: Milou ging vreemd met Jietse Bekijk deze video » Temptation Island gemist? Verleider Danicio heeft speciale boodschap voor Rodanya en Morgan Bekijk deze video » Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Temptation Island gemist? Vanavond is de laatste aflevering van Temptation Island 2019. Het is een terugblik op dit seizoen van het realityprogramma waarin vier koppels hun relatie testen op een exotisch eiland.

Samen met de singles kijken we hoe het de koppels enkele maanden na hun thuiskomst vergaat. Wat hebben ze geleerd uit hun avontuur? Wie is er nog gelukkig samen en vooral, wie krijgt er nog een verrassing van formaat?

Bekijk deze aflevering van Temptation Island hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik Temptation Island gemist? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: avontuur, relatie, realityshow, eiland, Temptation Island, verrassing, kijken, gelukkig, temptation

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.