"Staatssecretaris Mark Harbers is blij dat hij van zijn baan af is"

"Staatssecretaris Mark Harbers is blij dat hij van zijn baan af is"

In Pauw wordt het aftreden van staatssecretaris Mark Harbers (VVD) van Vreemdelingenzaken nabesproken. Politiek commentatoren Wouter de Winther en Xander van der Wulp zien dat Harbers bijna blij is met zijn aftreden. 'Hij vond het geen leuke baan.'

Waarom willen ze van me af?
Presentator Jeroen Pauw gaat nog een stapje verder: "Als je nu als VVD'er gevraagd wordt voor deze baan, denk je: 'Waarom willen ze van me af?'" De Winther stipt nog aan dat Harbers nooit écht met plezier naar zijn werk ging, maar dat hij het makkelijk van zich af kon schuiven: "Toen de kwestie met Lili en Howick speelde werd Harbers nog gewoon gespot op feestjes."

Bekijk het hele fragment hieronder.

"Staatssecretaris Mark Harbers is blij dat hij van zijn baan af is" In Pauw wordt het aftreden van staatssecretaris Mark Harbers (VVD) van Vreemdelingenzaken nabesproken. Politiek commentatoren Wouter de Winther en Xander van der Wulp zien dat Harbers bijna blij is met zijn aftreden. 'Hij vond het geen leuke baan.' Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers Bekijk deze video » Waarom willen ze van me af?Presentator Jeroen Pauw gaat nog een stapje verder: "Als je nu als VVD'er gevraagd wordt voor deze baan, denk je: 'Waarom willen ze van me af?'" De Winther stipt nog aan dat Harbers nooit écht met plezier naar zijn werk ging, maar dat hij het makkelijk van zich af kon schuiven: "Toen de kwestie met Lili en Howick speelde werd Harbers nog gewoon gespot op feestjes." Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
"Staatssecretaris Mark Harbers is blij dat hij van zijn baan af is"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Staatssecretaris Mark Harbers is blij dat hij van zijn baan af is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV