Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17

Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17

PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher zit bij Pauw aan tafel om stemmen te winnen voor Frans Timmermans bij de Europese verkiezingen, maar politiek verslaggever Wouter de Winther vraagt zich af waarom Timmermans er zelf niet is. Volgens Jeroen Pauw komt dat door de opmerking die Timmermans enkele jaren geleden over de MH17 maakte in het programma.

Mondkapje
Toen zei Timmermans dat er nog mondkapjes waren gevonden van slachtoffers op het moment dat nog helemaal niet duidelijk was of de slachtoffers nog in leven waren na de raketinslag in het vliegtuig. Asscher probeert de vraag in eerste instantie te ontwijken, maar Özcan Akyol vraagt het vervolgens rechtstreeks aan Pauw. Die geeft toe dat Timmermans sindsdien boos is op hem.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17 PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher zit bij Pauw aan tafel om stemmen te winnen voor Frans Timmermans bij de Europese verkiezingen, maar politiek verslaggever Wouter de Winther vraagt zich af waarom Timmermans er zelf niet is. Volgens Jeroen Pauw komt dat door de opmerking die Timmermans enkele jaren geleden over de MH17 maakte in het programma. Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' Bekijk deze video » MondkapjeToen zei Timmermans dat er nog mondkapjes waren gevonden van slachtoffers op het moment dat nog helemaal niet duidelijk was of de slachtoffers nog in leven waren na de raketinslag in het vliegtuig. Asscher probeert de vraag in eerste instantie te ontwijken, maar Özcan Akyol vraagt het vervolgens rechtstreeks aan Pauw. Die geeft toe dat Timmermans sindsdien boos is op hem. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV