Alleen in Amerika: vrouw rijdt camper total loss tijdens politieachtervolging

Alleen in Amerika: vrouw rijdt camper total loss tijdens politieachtervolging

Alleen in Amerika: vrouw rijdt camper total loss tijdens politieachtervolging In de bizarre beelden hierboven is te zien hoe een vrouw een camper total loss rijdt tijdens een politieachtervolging. Ze had de camper gestolen op een parkeerplaats en werd een uur achtervolgd door de autoriteiten. Amerika zou Amerika niet zijn als alles - met commentaar - werd vastgelegd. Undercover in Nederland gemist? Alberto Stegeman achtervolgt nep-detective Bekijk deze video »
Buitenland :

In de bizarre beelden hierboven is te zien hoe een vrouw een camper total loss rijdt tijdens een politieachtervolging. Ze had de camper gestolen op een parkeerplaats en werd een uur achtervolgd door de autoriteiten. Amerika zou Amerika niet zijn als alles - met commentaar - werd vastgelegd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alleen in Amerika: vrouw rijdt camper total loss tijdens politieachtervolging of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, amerika, buitenland, achtervolging, mobiel, los angeles, parkeerplaats, camper, commentaar, politieachtervolging, beschadigd, youtube-kanaal, zwaar, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.