Fred van Leer komt met documentaire over zijn leven

Fred van Leer komt met documentaire over zijn leven

In Koffietijd maakte stylist Fred van Leer bekend dat hij bezig is met een documentaire over zijn leven. 'Het wordt heel rauw en puur.'

Verrassing
Volgens Van Leer zijn er veel mensen die tegen hem zeggen dat ze hem niet echt kennen, wat één van de belangrijkste redenen was om de documentaire te maken. Waar en wanneer de documentaire te zien zal zijn, blijft nog even een verrassing.

Bekijk het fragment hieronder.

Fred van Leer komt met documentaire over zijn leven In Koffietijd maakte stylist Fred van Leer bekend dat hij bezig is met een documentaire over zijn leven. 'Het wordt heel rauw en puur.' Fred van Leer gaat Say Yes To The Dress Benelux presenteren Bekijk deze video » VerrassingVolgens Van Leer zijn er veel mensen die tegen hem zeggen dat ze hem niet echt kennen, wat één van de belangrijkste redenen was om de documentaire te maken. Waar en wanneer de documentaire te zien zal zijn, blijft nog even een verrassing. Bekijk het fragment hieronder.
Entertainment :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer komt met documentaire over zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: documentaire, fragment, fred van leer, primeur, verrassing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV