Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen

Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen

Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Dave en Donny Roelvink gaan voor hun programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel aan de slag in een woon- en zorgcentrum. Het grijpt de broers erg aan als ze zien hoe eenzaam ouderen kunnen zijn. Daarom zijn ze blij iets te kunnen betekenen voor Jan, al krijgt Dave daar een onverwachte verrassing voor terug... De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van Bekijk deze video » Vriendin Dave Roelvink: 'Hij mag thuis wel wat meer doen!' Bekijk deze video » Dave Roelvink wordt in zijn kruis geslagen Bekijk deze video »
TV :

Dave en Donny Roelvink gaan voor hun programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel aan de slag in een woon- en zorgcentrum. Het grijpt de broers erg aan als ze zien hoe eenzaam ouderen kunnen zijn. Daarom zijn ze blij iets te kunnen betekenen voor Jan, al krijgt Dave daar een onverwachte verrassing voor terug...

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: broers, winkel, ouderen, sbs, tv-programma, dave roelvink, sbs 6, verrassing, terugkijken, donny roelvink, de roelvinkjes


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV