Taron Egerton moest keihard werken voor rol Elton John in Rocketman

Taron Egerton moest keihard werken voor rol Elton John in Rocketman

Taron Egerton moest keihard werken voor rol Elton John in Rocketman Taron Egerton speelt in de film Rocketman de rol van Elton John. De 72-jarige zanger was zelf ook bij deze film betrokken. In bovenstaande video van RTL Boulevard vertelt Elton dat hij niet wilde dat de acteur die hem zou spelen, alleen zou playbacken. Dit betekent dat Egerton zowel voor het acteren als het zingen keihard moest werken om de film geloofwaardig en goed te maken. Taron Egerton Als Elton John in eerste trailer van Rocketman Bekijk deze video » De eerste beelden van zingende Taron Egerton als Elton John in Rocketman Bekijk deze video » Claudia de Breij eert Elton John met eigen versie Your Song Bekijk deze video »
Film :

Taron Egerton speelt in de film Rocketman de rol van Elton John. De 72-jarige zanger was zelf ook bij deze film betrokken. In bovenstaande video van RTL Boulevard vertelt Elton dat hij niet wilde dat de acteur die hem zou spelen, alleen zou playbacken. Dit betekent dat Egerton zowel voor het acteren als het zingen keihard moest werken om de film geloofwaardig en goed te maken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Taron Egerton moest keihard werken voor rol Elton John in Rocketman of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: londen, zingen, film, acteur, acteren, rtl boulevard, boulevard, playbacken, video, rtl, zanger, elton john, taron egerton, william rutten, bohemian rhapsody


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV