Carice van Houten pakt het zingen weer op

Carice van Houten pakt het zingen weer op

Carice van Houten heeft eindelijk weer tijd om te zingen. De actrice was onlangs nog te zien in het laatste seizoen van Game Of Thrones, en heeft nu het zingen weer opgepakt.

Carice speelt gitaar
De actrice laat via Instagram weten dat ze eindelijk weer tijd kon vrijmaken om een paar covers te spelen. Hierbij speelt ze ook zelf gitaar, en krijgt ze muzikale ondersteuning van JB Meijers. Bekijk hieronder de video waarin ze haar zangkwaliteiten laat horen.

See You On The Ice
Van Houten is vooral bekend als actrice, maar ze timmert ook al een tijdje aan de weg als zangeres. Zo bracht ze in 2012 haar debuutalbum See You On The Ice uit.

Carice van Houten pakt het zingen weer op Carice van Houten heeft eindelijk weer tijd om te zingen. De actrice was onlangs nog te zien in het laatste seizoen van Game Of Thrones, en heeft nu het zingen weer opgepakt. Carice speelt gitaarDe actrice laat via Instagram weten dat ze eindelijk weer tijd kon vrijmaken om een paar covers te spelen. Hierbij speelt ze ook zelf gitaar, en krijgt ze muzikale ondersteuning van JB Meijers. Bekijk hieronder de video waarin ze haar zangkwaliteiten laat horen. See You On The IceVan Houten is vooral bekend als actrice, maar ze timmert ook al een tijdje aan de weg als zangeres. Zo bracht ze in 2012 haar debuutalbum See You On The Ice uit. Jennifer Lawrence over Carice: 'Ze heeft geweldige borsten' Bekijk deze video » Emotionele Carice van Houten bij afscheid Game of Thrones Bekijk deze video »
Entertainment :
Carice van Houten pakt het zingen weer op
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carice van Houten pakt het zingen weer op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV