Vechten Alex en Sidney (Temptation Island) vete uit in de ring?

Vechten Alex en Sidney (Temptation Island) vete uit in de ring?

Vechten Alex en Sidney (<em>Temptation Island</em>) vete uit in de ring? Alex Maas laat aan Shownieuws weten dat hij graag tegen zijn Temptation Island-collega Sidney Bout zou willen vechten in de ring. De twee zijn niet bepaald elkaars beste vrienden. 'Geen echte uitdaging'Sidney heeft via sociale media het dieetboek van Maas behoorlijk afgekraakt. Alex zou het graag uitvechten in de ring, al ziet hij dat niet als een echte uitdaging. Hij zou graag eens tegen iemand boksen waarvoor hij moet trainen. Eerder versloeg de spierbundel zijn Temptation Island-concurrent Niels van der Zanden tijdens Boxing Influencers. Ex-verleider Alex Maas: Temptation Island 2019 is slechte B-film Bekijk deze video » Temptation Island: Sidney flipt bij kampvuur Bekijk deze video » Fabiola (Temptation Island) wil dolgraag twerken op Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Entertainment :
Vechten Alex en Sidney (Temptation Island) vete uit in de ring?

Alex Maas laat aan Shownieuws weten dat hij graag tegen zijn Temptation Island-collega Sidney Bout zou willen vechten in de ring. De twee zijn niet bepaald elkaars beste vrienden.

'Geen echte uitdaging'
Sidney heeft via sociale media het dieetboek van Maas behoorlijk afgekraakt. Alex zou het graag uitvechten in de ring, al ziet hij dat niet als een echte uitdaging. Hij zou graag eens tegen iemand boksen waarvoor hij moet trainen. Eerder versloeg de spierbundel zijn Temptation Island-concurrent Niels van der Zanden tijdens Boxing Influencers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vechten Alex en Sidney (Temptation Island) vete uit in de ring? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV