Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood

Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood

Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood De film Once Upon a Time in Hollywood lijkt nu al één van dé hits van de filmzomer te worden. De negende film van Quentin Tarantino ging in première in Cannes. Daar bewandelde hij de rode loper met acteurs Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Dakota Fanning. Bekijk de beelden voor een blik achter de schermen bij de première. Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino Bekijk deze video »
Film :
Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood

De film Once Upon a Time in Hollywood lijkt nu al één van dé hits van de filmzomer te worden. De negende film van Quentin Tarantino ging in première in Cannes. Daar bewandelde hij de rode loper met acteurs Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en Dakota Fanning. Bekijk de beelden voor een blik achter de schermen bij de première.

Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV