Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn

Het kwam niet heel vaak voor dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima in het openbaar affectie voor elkaar toonden. Natuurlijk is er de beroemde kus op het balkon na het trouwen, maar voor de rest? Daar lijkt de laatste tijd verandering in gekomen te zijn.

Hand in hand
Tijdens het werkbezoek aan Duitsland komen Willem-Alexander en Máxima 's avonds hand in hand aangelopen bij een diner. Als ze doorhebben dat ze worden gefotografeerd, laten ze echter snel weer los. Toch duiken de laatste tijd vaker beelden op die een 'hernieuwde verliefdheid' laten zien, zoals tijdens hun reis naar Sevilla. Willem-Alexander was in Duitsland echter ook even geïrriteerd.

Bekijk hieronder de beelden van het verliefde stel.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn Het kwam niet heel vaak voor dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima in het openbaar affectie voor elkaar toonden. Natuurlijk is er de beroemde kus op het balkon na het trouwen, maar voor de rest? Daar lijkt de laatste tijd verandering in gekomen te zijn. Máxima draagt prachtige creatie tijdens werkbezoek Duitsland Bekijk deze video » Hand in handTijdens het werkbezoek aan Duitsland komen Willem-Alexander en Máxima 's avonds hand in hand aangelopen bij een diner. Als ze doorhebben dat ze worden gefotografeerd, laten ze echter snel weer los. Toch duiken de laatste tijd vaker beelden op die een 'hernieuwde verliefdheid' laten zien, zoals tijdens hun reis naar Sevilla. Willem-Alexander was in Duitsland echter ook even geïrriteerd. Bekijk hieronder de beelden van het verliefde stel.
Royals :
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV