Na Elton Johns Rocketman krijgen ook Aretha Franklin en David Bowie eigen film

Na Elton Johns Rocketman krijgen ook Aretha Franklin en David Bowie eigen film

Een nieuwe trend lijkt geboren. Na het daverende succes van Bohemian Rhapsody, de biografische film over het leven van Queen-zanger Freddie Mercury, is vanaf volgende week Rocketman te zien, over het wel en wee van Elton John. En er zitten meer muziekfilms in de pijplijn.

Franklin, Bowie en Dion
Er zijn namelijk ook films in de maak over de levensloop van soullegende Aretha Franklin (die zal worden gespeeld door Jennifer Hudson), David Bowie en Céline Dion (die zelfs twee films krijgt). Volgens muziek- en filmkenners snakken mensen naar 'een kijkje in de keuken' bij muziekiconen. "Uit de films blijkt dat het ook maar gewoon mensen zijn."

Rocketman is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de reportage hieronder.

Na Elton Johns Rocketman krijgen ook Aretha Franklin en David Bowie eigen film Een nieuwe trend lijkt geboren. Na het daverende succes van Bohemian Rhapsody, de biografische film over het leven van Queen-zanger Freddie Mercury, is vanaf volgende week Rocketman te zien, over het wel en wee van Elton John. En er zitten meer muziekfilms in de pijplijn. Taron Egerton moest keihard werken voor rol Elton John in Rocketman Bekijk deze video » Franklin, Bowie en DionEr zijn namelijk ook films in de maak over de levensloop van soullegende Aretha Franklin (die zal worden gespeeld door Jennifer Hudson), David Bowie en Céline Dion (die zelfs twee films krijgt). Volgens muziek- en filmkenners snakken mensen naar 'een kijkje in de keuken' bij muziekiconen. "Uit de films blijkt dat het ook maar gewoon mensen zijn." Rocketman is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de reportage hieronder.
Film :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Na Elton Johns Rocketman krijgen ook Aretha Franklin en David Bowie eigen film of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: muziek, dion, film, david bowie, bioscoop, queen, keuken, hudson, trend, pijplijn, mercury, aretha franklin, bowie, zanger, publiek, elton john, freddie mercury, jennifer hudson, reportage, populair, bohemian rhapsody

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.