Debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte is "debat tussen twee hypocrieten"

Debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte is "debat tussen twee hypocrieten"

Vanavond staat het veelbesproken debat tussen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Mark Rutte (VVD) op het programma. De twee partijleiders zullen in Pauw de degens met elkaar kruisen. Volgens politiek verslaggever Bas Heijne is het een debat tussen twee hypocrieten.

Rutte eurokritisch, Baudet
Volgens Heijne is Rutte jarenlang eurokritisch geweest, terwijl iedereen heeft kunnen zien hoe toegewijd hij is in het Europees Parlement. Nu gaat hij zich in het politieke debat ook 'ineens' pro-Europa opstellen. Aan de andere kant lijkt Baudet juist een beetje terug te krabbelen als het over een Nexit gaat. Niettemin zijn het volgens tafelgenoot Yoeri Albrecht de belangrijkste Europese verkiezingen ooit.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte is "debat tussen twee hypocrieten" Vanavond staat het veelbesproken debat tussen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Mark Rutte (VVD) op het programma. De twee partijleiders zullen in Pauw de degens met elkaar kruisen. Volgens politiek verslaggever Bas Heijne is het een debat tussen twee hypocrieten. Mark Rutte vindt 'Ich habe es gewusst'-tweet van Thierry Baudet 'gepruts' Bekijk deze video » Rutte eurokritisch, BaudetVolgens Heijne is Rutte jarenlang eurokritisch geweest, terwijl iedereen heeft kunnen zien hoe toegewijd hij is in het Europees Parlement. Nu gaat hij zich in het politieke debat ook 'ineens' pro-Europa opstellen. Aan de andere kant lijkt Baudet juist een beetje terug te krabbelen als het over een Nexit gaat. Niettemin zijn het volgens tafelgenoot Yoeri Albrecht de belangrijkste Europese verkiezingen ooit. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte is "debat tussen twee hypocrieten"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte is "debat tussen twee hypocrieten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV