Groningers zijn gaswinning echt zat na zoveelste aardbeving Groningen

Groningers zijn gaswinning echt zat na zoveelste aardbeving Groningen

Na de zoveelste aardbeving zijn bewoners van de gemeente Groningen het nu echt zat: de gaskraan moet dicht. Mensen gaan zelfs zover dat ze de vlag halfstok hangen om hun woede te uiten. Inmiddels zijn er al honderden schademeldingen binnengekomen.

De bal ligt bij Den Haag
Ook voor de burgemeester van Loppersum is de maat inmiddels meer dan vol. Hij legt de bal nadrukkelijk bij de landelijke politiek en de minister-president. "Hou op met papier, ga daadwerkelijk aan de slag." Minister Eric Wiebes van Economische Zaken vindt dat zowel het terugdraaien van de gaswinning als het behandelen van schadeclaims sneller moet gebeuren.

Bekijk hieronder het hele fragment.

Groningers zijn <em>gaswinning</em> echt zat na zoveelste <em>aardbeving Groningen</em> Na de zoveelste aardbeving zijn bewoners van de gemeente Groningen het nu echt zat: de gaskraan moet dicht. Mensen gaan zelfs zover dat ze de vlag halfstok hangen om hun woede te uiten. Inmiddels zijn er al honderden schademeldingen binnengekomen. Eerste reacties aardbeving Groningen: "Het rommelde onder mijn huis door" Bekijk deze video » De bal ligt bij Den HaagOok voor de burgemeester van Loppersum is de maat inmiddels meer dan vol. Hij legt de bal nadrukkelijk bij de landelijke politiek en de minister-president. "Hou op met papier, ga daadwerkelijk aan de slag." Minister Eric Wiebes van Economische Zaken vindt dat zowel het terugdraaien van de gaswinning als het behandelen van schadeclaims sneller moet gebeuren. Bekijk hieronder het hele fragment.
Nieuws :
Groningers zijn gaswinning echt zat na zoveelste aardbeving Groningen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Groningers zijn gaswinning echt zat na zoveelste aardbeving Groningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV