Agenten Wegmisbruikers halen grap uit: hond moet ook blazen

Agenten Wegmisbruikers halen grap uit: hond moet ook blazen

Agenten Wegmisbruikers halen grap uit: hond moet ook blazen In Wegmisbruikers halen een paar agenten een busje naar de kant waarin de bestuurder een hond op zijn schouder heeft. Het gaat er allemaal vrij vrolijk aan toe, en de bestuurder en zijn bijrijder zullen de hond niet meer op de schouder zetten. Eén van de agenten haalt nog een grapje uit: of de hond ook even wil blazen? George Clooney grapt: pijnlijk dat royal baby Archie alle aandacht opeist Bekijk deze video »
Humor

In Wegmisbruikers halen een paar agenten een busje naar de kant waarin de bestuurder een hond op zijn schouder heeft. Het gaat er allemaal vrij vrolijk aan toe, en de bestuurder en zijn bijrijder zullen de hond niet meer op de schouder zetten. Eén van de agenten haalt nog een grapje uit: of de hond ook even wil blazen?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Agenten Wegmisbruikers halen grap uit: hond moet ook blazen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: hond, bestuurder, grap, busje, wegmisbruikers, schouder, grapje

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.