Deelneemster Ex on the Beach ziekenhuis in getrapt tijdens opnamen

Deelneemster Ex on the Beach ziekenhuis in getrapt tijdens opnamen

Yasmine, één van de deelneemsters aan Ex on the Beach, geeft toe dat een andere deelneemster tijdens de opnames het ziekenhuis in is getrapt. Yasmine had er wat mee te maken, maar: "Ik heb nergens spijt van."

Drank
Volgens Yasmine kwam er veel drank en agressie bij kijken, maar zoals gezegd heeft ze er geen spijt van. Ook vindt ze nog steeds dat haar collega-deelneemster het verdiende omdat ze het zelf heeft uitgelokt. Yasmine wil niet zeggen of het nog goed is gekomen tussen de twee.

Deelneemster Ex on the Beach ziekenhuis in getrapt tijdens opnamen Yasmine, één van de deelneemsters aan Ex on the Beach, geeft toe dat een andere deelneemster tijdens de opnames het ziekenhuis in is getrapt. Yasmine had er wat mee te maken, maar: "Ik heb nergens spijt van." Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief' Bekijk deze video » DrankVolgens Yasmine kwam er veel drank en agressie bij kijken, maar zoals gezegd heeft ze er geen spijt van. Ook vindt ze nog steeds dat haar collega-deelneemster het verdiende omdat ze het zelf heeft uitgelokt. Yasmine wil niet zeggen of het nog goed is gekomen tussen de twee.
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deelneemster Ex on the Beach ziekenhuis in getrapt tijdens opnamen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ziekenhuis, agressie, spijt, collega, opnames, opnamen, getrapt, drank, kijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV