Connie Witteman en ex naar rechter om ruzie over geld

Connie Witteman en ex naar rechter om ruzie over geld

Connie Witteman en ex naar rechter om ruzie over geld Connie Witteman en haar ex Eugène van Dun liggen behoorlijk met elkaar in de clinch. Ze zijn met slaande ruzie uit elkaar gegaan, en kunnen het niet eens worden over de verdeling van hun geld. De twee hadden samen meerdere woningen opgekocht om op te knappen en met winst te verkopen. Maar advocaat Oscar Hammerstein vertelt in Shownieuws dat ze nu naar de rechtszaal gaan om alles te verdelen. Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa Bekijk deze video » Ook Trijntje Oosterhuis woest om nepadvertenties Bekijk deze video » Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' Bekijk deze video »
Entertainment :

Connie Witteman en haar ex Eugène van Dun liggen behoorlijk met elkaar in de clinch. Ze zijn met slaande ruzie uit elkaar gegaan, en kunnen het niet eens worden over de verdeling van hun geld. De twee hadden samen meerdere woningen opgekocht om op te knappen en met winst te verkopen. Maar advocaat Oscar Hammerstein vertelt in Shownieuws dat ze nu naar de rechtszaal gaan om alles te verdelen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Connie Witteman en ex naar rechter om ruzie over geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: advocaat, rechter, ruzie, rechtszaal, oscar, oscar hammerstein, Shownieuws, geld, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.