Rutte over Baudet: 'Je bent een Ruslandknuffelaar'

Rutte over Baudet: 'Je bent een Ruslandknuffelaar'

Ook als het om Rusland gaat, zijn Thierry Baudet en Mark Rutte het niet met elkaar eens. De twee gingen woensdagavond bij Pauw met elkaar in debat omtrent de Europese Verkiezingen.

‘Ruslandknuffelaar’
Als het over Rusland gaat, wordt volgens Rutte een 'dieptepunt in het debat' bereikt. Zo vindt Rutte dat Baudet een 'Ruslandknuffelaar' is. Ook bespreken de FVD- en VVD-leider het Ruslandonderzoek betreffende MH17 in onderstaande video.

Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Rutte over Baudet: 'Je bent een Ruslandknuffelaar' Ook als het om Rusland gaat, zijn Thierry Baudet en Mark Rutte het niet met elkaar eens. De twee gingen woensdagavond bij Pauw met elkaar in debat omtrent de Europese Verkiezingen. ‘Ruslandknuffelaar’Als het over Rusland gaat, wordt volgens Rutte een 'dieptepunt in het debat' bereikt. Zo vindt Rutte dat Baudet een 'Ruslandknuffelaar' is. Ook bespreken de FVD- en VVD-leider het Ruslandonderzoek betreffende MH17 in onderstaande video. Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'FVD is meest vrouwvriendelijke partij' Bekijk deze video » Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland' Bekijk deze video »
Politiek :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rutte over Baudet: 'Je bent een Ruslandknuffelaar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rusland, mark rutte, vvd, debat, verkiezingen, dieptepunt, europese verkiezingen, tv-programma, mh17, video, gevaar, thierry baudet, fvd, leider, terugkijken, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.