Pieter Heerma (CDA): 'DENK vergiftigt het politieke debat'

Pieter Heerma (CDA): 'DENK vergiftigt het politieke debat'

Pieter Heerma (CDA): 'DENK vergiftigt het politieke debat' Pieter Heerma is niet bepaald gecharmeerd van de politieke partij DENK. Als het bijvoorbeeld gaat om persoonlijke aanvallen, is volgens de fractievoorzitter van het CDA, de partij DENK met afstand de ergste, zo vertelt hij in Goedemorgen Nederland. ‘Slecht voor democratie’Zo is de CDA-leider er niet over te spreken dat onlangs nog een kamerlid van GroenLinks werd geïntimideerd door DENK. Heerma vindt dit soort acties slecht voor de democratie. “Zo vergiftig je het politieke debat.” Bekijk het gesprek in bovenstaande video. Pieter Heerma bedankt Sybrand Buma in eerste speech als CDA-fractievoorzitter Bekijk deze video »
Politiek :
Pieter Heerma (CDA): 'DENK vergiftigt het politieke debat'

Pieter Heerma is niet bepaald gecharmeerd van de politieke partij DENK. Als het bijvoorbeeld gaat om persoonlijke aanvallen, is volgens de fractievoorzitter van het CDA, de partij DENK met afstand de ergste, zo vertelt hij in Goedemorgen Nederland.

‘Slecht voor democratie’
Zo is de CDA-leider er niet over te spreken dat onlangs nog een kamerlid van GroenLinks werd geïntimideerd door DENK. Heerma vindt dit soort acties slecht voor de democratie. “Zo vergiftig je het politieke debat.” Bekijk het gesprek in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pieter Heerma (CDA): 'DENK vergiftigt het politieke debat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV