Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink

Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink

<em>Fajah Lourens</em> brengt boek uit met <em>Donny Roelvink</em> Donny Roelvink is bezig om een boek te maken met Fajah Lourens. De realityster geeft in 6 Inside aan dat ze nog aan het onderhandelen zijn. "Maar ga er maar vanuit dat Fajah en ik een boek gaan uitbrengen samen", aldus Donny. In de loop der jaren is Donny flink afgevallen en heeft hij een documentaire gemaakt over hoe hij een 'perfect lichaam' heeft gekregen. Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Bekijk deze video » Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink Bekijk deze video »
Entertainment :
Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink

Donny Roelvink is bezig om een boek te maken met Fajah Lourens. De realityster geeft in 6 Inside aan dat ze nog aan het onderhandelen zijn. "Maar ga er maar vanuit dat Fajah en ik een boek gaan uitbrengen samen", aldus Donny. In de loop der jaren is Donny flink afgevallen en heeft hij een documentaire gemaakt over hoe hij een 'perfect lichaam' heeft gekregen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV