Thierry Baudet vraagt Mark Rutte wanneer hij voor het laatst heeft gehuild

Thierry Baudet vraagt Mark Rutte wanneer hij voor het laatst heeft gehuild

Het was één van de spraakmakendste momenten uit het debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte gisteravond. Naast enkele felle politieke discussies was er ook ruimte voor persoonlijke vragen. Baudet stelde de opmerkelijke vraag wanneer Rutte voor het laatst gehuild heeft.

Weinig waardering
In eerste instantie leidt de vraag tot zacht gelach in het publiek, maar als Baudet als doel had om Rutte hiermee te ontregelen, dan is dat niet geslaagd. Rutte besluit eerlijk en open te zijn, en daardoor is Baudet genoodzaakt om condoleances uit te spreken die niet heel oprecht overkomen. Boegeroep valt hem vervolgens ten deel.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Thierry Baudet vraagt Mark Rutte wanneer hij voor het laatst heeft gehuild Het was één van de spraakmakendste momenten uit het debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte gisteravond. Naast enkele felle politieke discussies was er ook ruimte voor persoonlijke vragen. Baudet stelde de opmerkelijke vraag wanneer Rutte voor het laatst gehuild heeft. Thierry Baudet: 'FVD is meest vrouwvriendelijke partij' Bekijk deze video » Weinig waarderingIn eerste instantie leidt de vraag tot zacht gelach in het publiek, maar als Baudet als doel had om Rutte hiermee te ontregelen, dan is dat niet geslaagd. Rutte besluit eerlijk en open te zijn, en daardoor is Baudet genoodzaakt om condoleances uit te spreken die niet heel oprecht overkomen. Boegeroep valt hem vervolgens ten deel. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet vraagt Mark Rutte wanneer hij voor het laatst heeft gehuild of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rusland, mark rutte, president, debat, minister, minister president, zacht, waardering, samenvatting, fragment, video, premier, publiek, thierry baudet, telegraaf, de telegraaf, geslaagd, fvd, doel, leider

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.