Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco

Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco

In de tweede vrije training voor de Grand Prix laat Max Verstappen nog maar eens zijn ongenoegen blijken over de auto van Red Bull. Hij kan zijn sarcasme nauwelijks verbergen: 'Ik ben heel happy!'

Tweede
Verstappen zegt over de boordradio dat hij totaal geen grip heeft op de baan. De engineer met wie hij contact heeft zegt dat hij maar naar binnen moet komen als hij niet 'happy' is. "Nee, ik ben heel happy!" is de sarcastische reactie van Verstappen. In de eerste vrije training ging het overigens prima: daarin zette hij de tweede tijd neer.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Max Verstappen</em> woest om slechte auto in <em>vrije training 2</em> Formule 1 GP van Monaco In de tweede vrije training voor de Grand Prix laat Max Verstappen nog maar eens zijn ongenoegen blijken over de auto van Red Bull. Hij kan zijn sarcasme nauwelijks verbergen: 'Ik ben heel happy!' GP van Barcelona: Max Verstappen: over de race Bekijk deze video » TweedeVerstappen zegt over de boordradio dat hij totaal geen grip heeft op de baan. De engineer met wie hij contact heeft zegt dat hij maar naar binnen moet komen als hij niet 'happy' is. "Nee, ik ben heel happy!" is de sarcastische reactie van Verstappen. In de eerste vrije training ging het overigens prima: daarin zette hij de tweede tijd neer. Bekijk het hele fragment hieronder.
Formule 1 :
Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV