Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco

Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco

Formule 1: Samenvatting <em>Vrije training 2</em> GP van Monaco In de tweede vrije training verliep het allemaal iets minder rooskleurig voor Max Verstappen. Hij klaagde over zijn auto, en dat bleek terecht: hij werd slechts zesde. Lewis Hamilton won opnieuw. Formule 1: Samenvatting vrije training 1 GP van Monaco Bekijk deze video » Cristiano RonaldoEr waren veel vips aanwezig bij de tweede vrije training; zo kwam Cristiano Ronaldo ook een kijkje nemen. Wat betreft de race: naast de problemen bij Verstappen worstelen ook Sebastian Vettel en Charles Leclerc van Ferrari met hun auto's. Mercedes was niet bij te benen door de rest van het veld in de tweede vrije training voor de Formule 1 GP van Monaco. Resultaten vrije training 2
Formule 1 :
Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco

In de tweede vrije training verliep het allemaal iets minder rooskleurig voor Max Verstappen. Hij klaagde over zijn auto, en dat bleek terecht: hij werd slechts zesde. Lewis Hamilton won opnieuw.

Cristiano Ronaldo
Er waren veel vips aanwezig bij de tweede vrije training; zo kwam Cristiano Ronaldo ook een kijkje nemen. Wat betreft de race: naast de problemen bij Verstappen worstelen ook Sebastian Vettel en Charles Leclerc van Ferrari met hun auto's. Mercedes was niet bij te benen door de rest van het veld in de tweede vrije training voor de Formule 1 GP van Monaco.

Resultaten vrije training 2

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV