Trailer van Terminator 6 met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton onthuld

Trailer van Terminator 6 met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton onthuld

Trailer van <em>Terminator 6</em> met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton onthuld Filmstudio's Paramount en Skydance hebben de eerste trailer van de film Terminator 6 onthuld. Terminator 6: Dark Fate verschijnt in november in de bioscopen. Naast de terugkeer van Arnold Schwarzenegger in de film is ook Sarah Connor (een rol van Linda Hamilton) teruggekeerd in dit splinternieuwe deel. Ook zal er een nieuwe generatie te zien zijn, waar nu alleen bekend van is dat Mackenzie Davis (Blade Runner 2019) tot één van de nieuwkomers behoort. Bekijk hierboven de trailer. James CameronJames Cameron (The Terminator 1, T2: Judgment Day) is verantwoordelijk voor de zesde Terminator-film. In een intervie met The Hollywood Reporter liet de bekende regisseur al weten niet helemaal tevreden te zijn met delen 3, 4 en 5. "De nieuwe Terminator wordt eigenlijk een vervolg op Terminator 1 en Terminator 2. We houden ons voor dat de andere delen een slechte droom zijn geweest". Naast Cameron is ook Tim Miller (Deadpool) aangetrokken als regisseur voor deze sciencefictionfilm. Lees ook: Release Terminator 6 doorgeschoven naar november 2019 November 2019Terminator 6 gaat de strijd aan met grote titels die in november uit moeten gaan komen. Andere verwachte releases zijn onder anderen Bond 25 (8 november), Frozen 2 (27 november) en superheldenfilm Wonder Woman 2 (1 november). Bekijk officiële trailer Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino Bekijk deze video » Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer van Terminator 6 met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton onthuld

Filmstudio's Paramount en Skydance hebben de eerste trailer van de film Terminator 6 onthuld. Terminator 6: Dark Fate verschijnt in november in de bioscopen.

Naast de terugkeer van Arnold Schwarzenegger in de film is ook Sarah Connor (een rol van Linda Hamilton) teruggekeerd in dit splinternieuwe deel. Ook zal er een nieuwe generatie te zien zijn, waar nu alleen bekend van is dat Mackenzie Davis (Blade Runner 2019) tot één van de nieuwkomers behoort. Bekijk hierboven de trailer.

James Cameron
James Cameron (The Terminator 1, T2: Judgment Day) is verantwoordelijk voor de zesde Terminator-film. In een intervie met The Hollywood Reporter liet de bekende regisseur al weten niet helemaal tevreden te zijn met delen 3, 4 en 5. "De nieuwe Terminator wordt eigenlijk een vervolg op Terminator 1 en Terminator 2. We houden ons voor dat de andere delen een slechte droom zijn geweest". Naast Cameron is ook Tim Miller (Deadpool) aangetrokken als regisseur voor deze sciencefictionfilm.

Lees ook: Release Terminator 6 doorgeschoven naar november 2019

November 2019
Terminator 6 gaat de strijd aan met grote titels die in november uit moeten gaan komen. Andere verwachte releases zijn onder anderen Bond 25 (8 november), Frozen 2 (27 november) en superheldenfilm Wonder Woman 2 (1 november).

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer van Terminator 6 met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton onthuld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen