Chantal Janzen organiseert pyjamaparty in de Ziggo Dome

Chantal Janzen organiseert pyjamaparty in de Ziggo Dome

In navolging van het succes van Chantal blijft slapen heeft presentatrice Chantal Janzen besloten om de grootste pyjamaparty ooit te organiseren. Haar huis is daar iets te klein voor, daarom wordt de pyjamaparty op 16 november in de Ziggo Dome gehouden.

Bekende slaapgasten
Janzen vertelt dat er een aantal bekende slaapgasten langs komen, zoals Lil' Kleine, Famke Louise, Maan, Wibi Soerjadi en Tijl Beckand. Het zal een groot muzikaal spektakel komen en iedereen is welkom, maar er is uiteraard wel één eis: je moet verplicht in je pyjama komen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Chantal Janzen organiseert pyjamaparty in de Ziggo Dome In navolging van het succes van Chantal blijft slapen heeft presentatrice Chantal Janzen besloten om de grootste pyjamaparty ooit te organiseren. Haar huis is daar iets te klein voor, daarom wordt de pyjamaparty op 16 november in de Ziggo Dome gehouden. Bekijk de hoogtepunten van het eerste seizoen Chantal Komt Werken Bekijk deze video » Bekende slaapgastenJanzen vertelt dat er een aantal bekende slaapgasten langs komen, zoals Lil' Kleine, Famke Louise, Maan, Wibi Soerjadi en Tijl Beckand. Het zal een groot muzikaal spektakel komen en iedereen is welkom, maar er is uiteraard wel één eis: je moet verplicht in je pyjama komen. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Chantal Janzen organiseert pyjamaparty in de Ziggo Dome
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen organiseert pyjamaparty in de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV