BankGiro Miljonairs keert terug: Robert ten Brink is de ultieme quizmaster

BankGiro Miljonairs keert terug: Robert ten Brink is de ultieme quizmaster

Aanstaande zaterdag keert BankGiro Miljonairs terug op tv, dat vroeger Lotto Weekend Miljonairs heette. Robert ten Brink is de presentator, maar wat zijn nou de geheimen van een goede quizmaster? "Ik weet de vragen van tevoren niet."

Simpel spelletje
Volgens Ten Brink is het eigenlijk een heel simpel spelletje: vijftien multiple choice-vragen juist beantwoorden en je wint een miljoen. De presentator probeert altijd te observeren hoe de kandidaat zich gedraagt; ze kunnen bijvoorbeeld wegzakken in hun eigen gedachten. "Ik krijg het juiste antwoord echter pas te zien als de kandidaat een keuze heeft gemaakt."

Bekijk het hele fragment hieronder.

BankGiro Miljonairs keert terug: Robert ten Brink is de ultieme quizmaster Aanstaande zaterdag keert BankGiro Miljonairs terug op tv, dat vroeger Lotto Weekend Miljonairs heette. Robert ten Brink is de presentator, maar wat zijn nou de geheimen van een goede quizmaster? "Ik weet de vragen van tevoren niet." Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL Bekijk deze video » Simpel spelletjeVolgens Ten Brink is het eigenlijk een heel simpel spelletje: vijftien multiple choice-vragen juist beantwoorden en je wint een miljoen. De presentator probeert altijd te observeren hoe de kandidaat zich gedraagt; ze kunnen bijvoorbeeld wegzakken in hun eigen gedachten. "Ik krijg het juiste antwoord echter pas te zien als de kandidaat een keuze heeft gemaakt." Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
BankGiro Miljonairs keert terug: Robert ten Brink is de ultieme quizmaster
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BankGiro Miljonairs keert terug: Robert ten Brink is de ultieme quizmaster of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV