Livestream: exitpoll Europese verkiezingen

Livestream: exitpoll Europese verkiezingen

Livestream: exitpoll Europese verkiezingen Vandaag stonden de Europese verkiezingen op het programma. De NOS komt zoals gewoonlijk met de exitpoll, met de percentages en zetelverdeling tussen de partijen. Bij de PvdA kan in ieder geval de vlag uit: de partij lijkt de grootste te worden. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » Ook Forum en GroenLinks winnenPartijen als D66, SP en PVV leveren enorm veel in, maar daartegenover staan natuurlijk winnaars. Het percentage aan stemmen is voor de PvdA verdubbeld naar achttien procent, wat vijf zetels oplevert. De VVD wint ook iets en komt net als het CDA, dat iets verliest, uit op vier zetels. Zij worden gevolgd door GroenLinks (+1) en Forum voor Democratie (+3) met drie zetels. Douwe Bob gooit kont tegen de krib: "Die Europese verkiezingen boeien jongeren niet" Bekijk deze video »
Politiek :

Vandaag stonden de Europese verkiezingen op het programma. De NOS komt zoals gewoonlijk met de exitpoll, met de percentages en zetelverdeling tussen de partijen. Bij de PvdA kan in ieder geval de vlag uit: de partij lijkt de grootste te worden.

Ook Forum en GroenLinks winnen
Partijen als D66, SP en PVV leveren enorm veel in, maar daartegenover staan natuurlijk winnaars. Het percentage aan stemmen is voor de PvdA verdubbeld naar achttien procent, wat vijf zetels oplevert. De VVD wint ook iets en komt net als het CDA, dat iets verliest, uit op vier zetels. Zij worden gevolgd door GroenLinks (+1) en Forum voor Democratie (+3) met drie zetels.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream: exitpoll Europese verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pvda, vvd, d66, groenlinks, verkiezingen, live, nos, pvv, europese verkiezingen, forum, exitpoll, democratie, vlag, winnaars, zetelverdeling, video, cda, livestream, stemmen, forum voor democratie


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV