Michael van Gerwen opnieuw in finale Premier League Darts

Michael van Gerwen opnieuw in finale Premier League Darts

Michael van Gerwen opnieuw in finale <em>Premier League Darts</em> Michael van Gerwen staat voor het zevende jaar op rij in de finale van de Premier League Darts. De Nederlander won in de halve finale van Daryl Gurney met 10-7. Zeven finalesSinds het debuut van Van Gerwen in de Premier League in 2013 haalde de wereldkampioen steeds de finale. In 2013, 2016, 2017 en 2018 wist hij het toernooi tevens op zijn naam te schrijven. In de finale treft de Nederlander de nummer twee van de wereldranglijst, Rob Cross. Cross versloeg James Wade inde halve finale met 10-5. RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kunt alle samenvattingen van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv. Weer ruzie bij dartswedstrijd: Price en Gurney bijna in gevecht Bekijk deze video » RTL Darts Bullseye: Michael van Gerwen koopt WK-beker van dartsbond PDC Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen opnieuw in finale Premier League Darts

Michael van Gerwen staat voor het zevende jaar op rij in de finale van de Premier League Darts. De Nederlander won in de halve finale van Daryl Gurney met 10-7.

Zeven finales
Sinds het debuut van Van Gerwen in de Premier League in 2013 haalde de wereldkampioen steeds de finale. In 2013, 2016, 2017 en 2018 wist hij het toernooi tevens op zijn naam te schrijven.

In de finale treft de Nederlander de nummer twee van de wereldranglijst, Rob Cross. Cross versloeg James Wade inde halve finale met 10-5.

RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kunt alle samenvattingen van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen opnieuw in finale Premier League Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV