Noodweer in de Verenigde Staten: rivier sleept complete huizen mee

Noodweer in de Verenigde Staten: rivier sleept complete huizen mee

Noodweer in de Verenigde Staten: rivier sleept complete huizen mee De Verenigde Staten worden al een tijdje geteisterd door noodweer, compleet met tornado's en overstromingen. In de beelden is te zien hoe sommige mensen proberen te redden wat er te redden valt, maar soms is dat onmogelijk: complete huizen worden meegesleept door de rivier. Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten Bekijk deze video »
Buitenland :

De Verenigde Staten worden al een tijdje geteisterd door noodweer, compleet met tornado's en overstromingen. In de beelden is te zien hoe sommige mensen proberen te redden wat er te redden valt, maar soms is dat onmogelijk: complete huizen worden meegesleept door de rivier.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Noodweer in de Verenigde Staten: rivier sleept complete huizen mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: overstromingen, verenigde staten, tornado, opmerkelijk, missouri, rivier, noodweer, mobiel, oklahoma, redden, onmogelijk, sportnieuws, nieuws, cimarron, youtube-kanaal, betrouwbaar


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV