Negatieve toon politieke campagne onderstreept door extreem spotje van Denk

Negatieve toon politieke campagne onderstreept door extreem spotje van Denk

Niet alleen de samenleving, ook de politiek lijkt steeds meer te verharden. De SP baarde opzien met een rechtstreekse aanval op Frans Timmermans, Thierry Baudet kwam met een 'Ich habe es gewusst'-filmpje en ook Denk maakte een extreme anti-extreemrechts-video.

Vergelijking met Hitler
In de video is te zien hoe beelden van extreemrechtse groeperingen, die oproepen tot de-islamisering, achter elkaar zijn geplakt. De toon van de extreemrechtse groepen van nu vloeit langzaam over in een speech van Adolf Hitler, die spreekt over het uitroeien van het jodendom. Volgens politiek verslaggever Xander van der Wulp zal het voeren van 'negatieve campagnes' steeds gewoner worden.

Bekijk het hele fragment, inclusief het spotje van Denk, hieronder.

Negatieve toon politieke campagne onderstreept door extreem spotje van Denk Niet alleen de samenleving, ook de politiek lijkt steeds meer te verharden. De SP baarde opzien met een rechtstreekse aanval op Frans Timmermans, Thierry Baudet kwam met een 'Ich habe es gewusst'-filmpje en ook Denk maakte een extreme anti-extreemrechts-video. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » Vergelijking met HitlerIn de video is te zien hoe beelden van extreemrechtse groeperingen, die oproepen tot de-islamisering, achter elkaar zijn geplakt. De toon van de extreemrechtse groepen van nu vloeit langzaam over in een speech van Adolf Hitler, die spreekt over het uitroeien van het jodendom. Volgens politiek verslaggever Xander van der Wulp zal het voeren van 'negatieve campagnes' steeds gewoner worden. Bekijk het hele fragment, inclusief het spotje van Denk, hieronder.
Politiek :
Negatieve toon politieke campagne onderstreept door extreem spotje van Denk
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Negatieve toon politieke campagne onderstreept door extreem spotje van Denk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV