Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal

Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal

<em>Pauw gemist?</em> Lydia uit <em>Beau en de Veteranen</em> vertelt haar heftige verhaal Jeroen Pauw besteedt aandacht aan het nieuwe programma Beau en de Veteranen, waarin getraumatiseerde oorlogsveteranen de strijd met zichzelf aangaan. Ze lijden allemaal aan PTSS. Neergeschoten door TalibanLydia Jager, een van de veteranen uit het programma, vertelt over een noodlanding die ze moest maken toen de helikopter die ze bestuurde werd neergeschoten door de Taliban. Nog altijd doen de geluidsfragmenten van de laatste minuten voor de landing haar veel. Ze vertelt erover in de studio. Ook presentator Beau van Erven Dorens is aanwezig. Bekijk de beelden hierboven. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkende eerste beelden Beau en de veteranen Bekijk deze video »
TV :
Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal

Jeroen Pauw besteedt aandacht aan het nieuwe programma Beau en de Veteranen, waarin getraumatiseerde oorlogsveteranen de strijd met zichzelf aangaan. Ze lijden allemaal aan PTSS.

Neergeschoten door Taliban
Lydia Jager, een van de veteranen uit het programma, vertelt over een noodlanding die ze moest maken toen de helikopter die ze bestuurde werd neergeschoten door de Taliban. Nog altijd doen de geluidsfragmenten van de laatste minuten voor de landing haar veel. Ze vertelt erover in de studio. Ook presentator Beau van Erven Dorens is aanwezig. Bekijk de beelden hierboven.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV