Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers

Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers

Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers De PvdA is onverwacht in Nederland de grootste partij geworden bij de Europese verkiezingen. Gesproken wordt van het zogenaamde Frans Timmermans-effect. Zijn bekendheid en goede werk leidden ertoe dat de PvdA op vijf zetels uitkwam. Dat zorgde voor bijna hysterische taferelen op de verkiezingsavond van de partij. Comeback PvdALodewijk Asscher, fractievoorzitter van de partij in Nederland, is uiteraard erg tevreden met de uitslag. "We hebben het gehad over onze dromen voor Europa. Ik hoop dat de comeback van vanavond een voorspelling is van wat we komende zondag in heel Europa gaan zien." Zijn speech werd bijna overstemd door het enthousiaste geklap en geschreeuw vanuit de zaal. De PvdA aanhangers genieten na de vele tegenslagen van de afgelopen jaren extra van dit onverwachte succes. Bekijk de beelden van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' Bekijk deze video » Frans Timmermans weigert nog bij Pauw te komen na opmerking over MH17 Bekijk deze video »
Politiek :

De PvdA is onverwacht in Nederland de grootste partij geworden bij de Europese verkiezingen. Gesproken wordt van het zogenaamde Frans Timmermans-effect. Zijn bekendheid en goede werk leidden ertoe dat de PvdA op vijf zetels uitkwam. Dat zorgde voor bijna hysterische taferelen op de verkiezingsavond van de partij.

Comeback PvdA
Lodewijk Asscher, fractievoorzitter van de partij in Nederland, is uiteraard erg tevreden met de uitslag. "We hebben het gehad over onze dromen voor Europa. Ik hoop dat de comeback van vanavond een voorspelling is van wat we komende zondag in heel Europa gaan zien." Zijn speech werd bijna overstemd door het enthousiaste geklap en geschreeuw vanuit de zaal. De PvdA aanhangers genieten na de vele tegenslagen van de afgelopen jaren extra van dit onverwachte succes. Bekijk de beelden van RTL Nieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pvda, lodewijk asscher, verkiezingen, nederland, live, frans timmermans, timmermans, uitslag, fractievoorzitter, speech, europese verkiezingen, partijleider, aanhangers, voorspelling, gratis, zondag, verkiezingsavond, comeback, taferelen, rtl, europa, nieuws, werk, rtl nieuws, klappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.