Humberto Tan en Luuk Ikink lijken wel verliefd op elkaar

Humberto Tan en Luuk Ikink lijken wel verliefd op elkaar

Humberto Tan en Luuk Ikink lijken wel verliefd op elkaar Presentatoren Humberto Tan en Luuk Ikink gaan opnieuw samenwerken. Na het succes dat ze samen beleefden met RTL Late Night, zijn ze nu terug met Ondertussen in Nederland. Beide mannen zijn in hun nopjes met de hernieuwde samenwerking en strooien met complimenten naar elkaar: "Luuk heeft een heel goed hoofd." Goed hoofdIn een dubbelinterview bij het AD spreken de mannen over het programma, waarin een team van bekende en een team van onbekende Nederlanders hun kennis testen met als doel zoveel mogelijk provincies te veroveren. Ook zijn ze erg complimenteus naar elkaar toe. Luuk Ikink: "Ik heb alles wat ik weet van het maken van tv, afgekeken van Humberto. Ik heb daar 3,5 jaar naar staan kijken." Ook Humberto Tan is erg content met de hernieuwde samenwerking: "Luuk is heel eigen en hij weet veel. Hij is super nieuwsgierig en wil uitzoeken hoe dingen echt zijn. Het is een leuke man met een heel goed hoofd." Het programma is vanaf morgenavond te zien op RTL4. Bekijk het hele, bijna romantische, interview hierboven. Bekijk ook Hernieuwde samenwerking Humberto Tan en Luuk Ikink: Ondertussen in Nederland Bekijk deze video » Humberto Tan vindt lintje 'fantastisch' Bekijk deze video »
TV :

Presentatoren Humberto Tan en Luuk Ikink gaan opnieuw samenwerken. Na het succes dat ze samen beleefden met RTL Late Night, zijn ze nu terug met Ondertussen in Nederland. Beide mannen zijn in hun nopjes met de hernieuwde samenwerking en strooien met complimenten naar elkaar: "Luuk heeft een heel goed hoofd."

Goed hoofd
In een dubbelinterview bij het AD spreken de mannen over het programma, waarin een team van bekende en een team van onbekende Nederlanders hun kennis testen met als doel zoveel mogelijk provincies te veroveren. Ook zijn ze erg complimenteus naar elkaar toe. Luuk Ikink: "Ik heb alles wat ik weet van het maken van tv, afgekeken van Humberto. Ik heb daar 3,5 jaar naar staan kijken." Ook Humberto Tan is erg content met de hernieuwde samenwerking: "Luuk is heel eigen en hij weet veel. Hij is super nieuwsgierig en wil uitzoeken hoe dingen echt zijn. Het is een leuke man met een heel goed hoofd." Het programma is vanaf morgenavond te zien op RTL4. Bekijk het hele, bijna romantische, interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan en Luuk Ikink lijken wel verliefd op elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, interview, samenwerken, samenwerking, rtl4, humberto tan, rtl, rtl late night, luuk ikink, mannen, late night, kijken, duo

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.