Reacties politici op exitpoll: "Pro-Europese partijen hebben gewonnen"

Reacties politici op exitpoll: "Pro-Europese partijen hebben gewonnen"

Gisteravond beleefde de PvdA een historische avond, voor het eerst in lange tijd weer in positieve zin. Frans Timmermans werd de grote winnaar van de Europese verkiezingen, en daar zijn ook andere partijen blij mee. "De meerderheid is pro-Europees," aldus Sophie in 't Veld van D66.

Toch geen Nexit
Forum voor Democratie kwam iets minder goed uit de stemming dan de peilingen deed vermoeden; de partij van Baudet krijgt waarschijnlijk drie zetels in het Europees parlement. Was Nederland dan toch niet toe aan een Nexit? "Daar ging het niet om, het gaat om het vormen van een oppositie in het Europees parlement," aldus FvD-lijsttrekker Derk-Jan Eppink.

Bekijk alle reacties hieronder.

Reacties <em>politici</em> op <em>exitpoll</em>: &quot;Pro-Europese partijen hebben gewonnen&quot; Gisteravond beleefde de PvdA een historische avond, voor het eerst in lange tijd weer in positieve zin. Frans Timmermans werd de grote winnaar van de Europese verkiezingen, en daar zijn ook andere partijen blij mee. "De meerderheid is pro-Europees," aldus Sophie in 't Veld van D66. Frans Timmermans tegen Thierry Baudet: 'Ik hoop dat je uit Nederland vertrekt' Bekijk deze video » Toch geen NexitForum voor Democratie kwam iets minder goed uit de stemming dan de peilingen deed vermoeden; de partij van Baudet krijgt waarschijnlijk drie zetels in het Europees parlement. Was Nederland dan toch niet toe aan een Nexit? "Daar ging het niet om, het gaat om het vormen van een oppositie in het Europees parlement," aldus FvD-lijsttrekker Derk-Jan Eppink. Bekijk alle reacties hieronder.
Politiek :
Reacties politici op exitpoll: "Pro-Europese partijen hebben gewonnen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reacties politici op exitpoll: "Pro-Europese partijen hebben gewonnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV