Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek

Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek

Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek Theresa May, de Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk, hield het niet droog tijdens haar speech eerder vandaag. Ze kondigde aan haar ambt per 7 juni neer te leggen. Die beslissing deed haar duidelijk veel. In tranenVanmorgen belegde May een persconferentie op de traptreden voor Downing Street 10, waarin ze vertelde op te stappen nadat duidelijk werd dat nieuwe veranderingen aan haar Brexit-deal niet acceptabel waren voor haar kabinet en partij. Ze eindigde haar verhaal met: "Ik ben erg dankbaar dat ik de kans gekregen heb om het land te dienen waar ik van houd." Het lukte haar niet die laatste zin met droge ogen uit te spreken. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Live beelden Downing Street: maakt Theresa May datum aftreden bekend? Bekijk deze video » Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië Bekijk deze video »
Nieuws :

Theresa May, de Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk, hield het niet droog tijdens haar speech eerder vandaag. Ze kondigde aan haar ambt per 7 juni neer te leggen. Die beslissing deed haar duidelijk veel.

In tranen
Vanmorgen belegde May een persconferentie op de traptreden voor Downing Street 10, waarin ze vertelde op te stappen nadat duidelijk werd dat nieuwe veranderingen aan haar Brexit-deal niet acceptabel waren voor haar kabinet en partij. Ze eindigde haar verhaal met: "Ik ben erg dankbaar dat ik de kans gekregen heb om het land te dienen waar ik van houd." Het lukte haar niet die laatste zin met droge ogen uit te spreken. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verenigd koninkrijk, minister, persconferentie, apple, speech, koninkrijk, android, apps, download, ambt, skynews, vertrek, google, theresa may, theresa, life, stappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.